שריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/04/2006 | 18:33 | מאת: אילנית

לד"ר גלילי שלום רב ! מזה זמן רבה מרגישה אני שריפה בכפות הרגליים אשר מתגברת לאחר הליכה ממושכת. רופאת המשפחה שלחה אותי לכירורג כלי דם לאחר בדיקה דופק פריפרי של הרגל להלן ממצאים: דופק פריפרי טוב ב-TP , ולא כ"כ ב- DP. למה הכוונה ומה הטיפול? נ.ב איני יכולה לבצע בדיקת EMG עם מחט בגלל שאני נוטלת קומדין. אודה לתשובתך אילנית

השמות הללו הנם ראשי תיבות באנגלית של שני כלי דם עקריים המספקים את כפות הרגלים. זה שבאחד הדופק חלש יותר לא אמור לגרום לתלונותיך. ממליץ שתפני לאורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם