טיפול בורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/04/2006 | 21:55 | מאת: חנה

ברצוני לפנות לכל מי שעבר טיפול בורידים בולטים ע"י אולטראסאונד או לייזר. אני מעוניינת מאד לקבל את חוות דעתכם לגבי הטיפול, כלומר: *האם הטיפול בורידים יעיל ומסיר את הורידים לחלוטין והם לא חוזרים? *מיהו הכירורג הבכיר בתחום שאתם יכולים להמליץ עליו? *מהי עלות הטיפול? *האם הטיפול מלווה בכאבים? אשמח אם תוכלו להגיב בנושא או להשאיר הודעה באי מייל

ממליץ שתפני ל www.machon-mor.co.il בסעיף כלי דם, טיפול בורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם