ורידים בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/04/2006 | 19:17 | מאת: לימור

שלום לך וחג שמח ! אני נמצאת בשבוע 34 להריוני. בחודש האחרון יצאו לי ורידים ברגל ימין בלבד. ורידים נפוחים, כחולים וכואבים. קראתי את המאמר שלך בנושא ובכל זאת, שאלתי היא האם ישנם מקרים בהם התופעה עוברת לאחר הלידה ? האם ישנה דרך טיפול נוספת פרט לזריקות שתארת ?

קיים סיכוי נמוך שהתופעה תעבור לאחר הלידה. ישנו טיפול באמצעות ניתוח וגם טיפול באמצעות סיב לייזר שמוחדר לתוך הוריד. שני טיפולים אלה עם תוצאות לא טובות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם