תוצאת בדיקת m.r.a.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/04/2006 | 19:11 | מאת: גלילה

לד"ר שלום . בעלי בגיל 54 בצע בדיקת m.r.a לאחר תלונות בכאבי ראש ופנים תוצאת הבדיקה הראתה על "הבזילאריס ובעיקר העורק p1 השמאלי מפותל במיוחד וכן גם p2 משמאל . פיתול זה יתכן ולוחץ על עצב קריניאלי שלישי. אך אין לחץ על עצב קריניאלי שביעי וחמישי .אין עדות להרחבה אנוריזמתית , שאלתי היא מה מצביעה התוצאה הנ"ל . והאם יש קשר לכאבי הפנים בצד ימין (כאבים חזקים שתוקפים לסירוגין ) והאם יש לך המלצה נוספת לבדיקות נוספות תודה מראש וחג שמח -.

לא נראה לי שיש קשר. ממליץ שתפני לנוירולוג ולמרפאת כאב - יש כזו כמעט בכל בית חולים גדול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם