השפעת מחלה בטיסות ארוכות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/04/2006 | 07:05 | מאת: יורם

הנני חולה לב,2 התקפים, נותחתי 3 מעקפים, כ"כ עברתי אירוע בו איבדתי חלק משדה הראייה,לאחרונה אושפזתי כתוצאה מפרפור פרוזדורים, משתמש בשלל תרופות בינהן קומדין ועוד. האם אני נמצא בקבוצת סיכון בטיסות ארוכות/קצרות? ולצורך הגשת מסמכים לאיזה תחום רפואה עלי לפנות? תודה.

ראשית, קיים סיכון לאירוע מוחי בשל האירוע בו שלחת תסחיף לעיין. הטיפול בקומדין מוריד הסיכון לאירוע כזה במידה משמעותית, בהנחה שאתה עוקב אחר תפקודי הקרישה באופן סדיר. ממליץ שתפנה לרופא המשפחה לצורך מילוי מסמכים לקראת הטיסה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם