ורידים בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/04/2006 | 22:56 | מאת: גאיה

אני בת 36, הריון שלישי, שבוע 18. ברגל שמאל בלבד, יצאו לי ורידים אשר גורמים לי לכאבים חזקים בעיקר בעמידה. יש לי גרב מההריון הקודם (לפני 6 שנים), שאלותי אליך הם- 1.האם אפקטיבי להשתמש בגרב או שעלי לעשות חדשה,2. האם יש פתרון אחר פחות מציק מהגרב? 3. איך פותרים את ענין הכאבים? 4. האם עלי לשים גרב גם על הרגל השניה למרות שבה לא יצאו לי בכלל ורידים? תודה על ההתיחסות.

אם הגרב עדיין אלסטית, ניתן להשתמש. אין צורך כל עוד הורידים לא בולטים לגרוב על הרגל השניה. יש פיתרון אולם חודשיים לאחר הלידה, ומציע שתעייני ב www.dr-galili.co.il לפרטים נוספים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם