ורידים בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/04/2006 | 17:34 | מאת: קרן

שלום רב, ראשית תודה רבה על תשובתך מהיום לגבי נימי הדם. להזכירך, אני בת 32 בהריון השלישי בשבוע ה-20. במהלך ההריון הופיעו לי דליות ברגל שמאל באזור הברך. לאחרונה הופיע אצלי גם גודש ורידי באזור הנרתיק. הדבר מאוד כואב בעיקר בזמן עמידה. רופא הנשים אמר לי כי אין מה לעשות והדבר רק ילך ויחמיר במהלך ההריון. ברצוני לדעת האם באמת אין טיפול? עלי לציין כי גובהי 160 ס"מ ומשקלי 69 ק"ג. תודה, קרן

במהלך ההריון באמת אין מקום לטיפול אולם חודשיים לאחר הלידה ניתן לטפל וממליץ שתביטי לפרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם