לייזר תוך ורידי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2005 | 14:25 | מאת: בת זוג כותבת

שלום רב לד"ר בן זוגי סובל מורידים מורחבים ברגליים שגורמות לו לאי נוחות וכאבים . הוא מטופל אצל ד"ר בהזרקות לתוך הוריד שגומרות לו לכאבים עוד יותר חזקים . עשיתי תחקיר ומצאתי כי יש שיטה חדשנית שבה עושים חתך בוריד נכנסים עם סיב לאופטי של לייזר וכך בעצם מטפלים תחת דופלר . השאלות שלי הם : האם הטיפול בטוח ? מה הן תופעות הלוואי ? האם זה טיפול יעיל בורידים מורחבים ועד כמה ? בתודה מראש בת זוג דואגת

הטיפול נחשב כבטוח יחסית עם תופעות לואי הכוללות בעיקר פיגמנטציה של העור במידה והוריד המטופל קרוב לעור. הטיפול יעיל בחלק מהמקרים ורק לחלק מהורידים ופעמים רבות דורש השלמה של טיפול בסקלרוזציה לורידים הנותרים .

16/07/2005 | 13:38 | מאת: בת זוג כותבת

לאיזה מהמקרים הטיפול הוא יעיל ? ומה זה ההשלמה של הטיפול בסקלרוזציה ? בתודה מראש

מנהל פורום ורידים וכלי דם