רגישות רבה בעור כפות הידיים והופעת נימים כחולים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/04/2006 | 12:36 | מאת: סני

אני סוכרתית 2 חדשה עם תרופות. די מאוזנת. לאחרונה בכפות הידיים מופיעים נימים כחולים בולטים, העור נהיה שקוף וכל מגע עם העור גורם לכאילו כאב אבל זו רק רגישות רבה. כמו כווית קור. כמו כן ישנם חלקים שלמים בכף היד הפנימית, שנשארים לבנים. כל מגע עם צרור מפתחות למשל נשארים סימנים כשטף דם שעובר אחר כך. בשעת פעילות גופנית זה מסתדר לזמן מה. האם זה חמור? אני די בפאניקה

ראשית, אין צורך לפניקה. לצורך הערכת בעיה זו צריך להתרשם בבדיקה ובמראה עיניים. ממליץ שתפני לרופא כלי דם. שוב אין מה לפחוד

מנהל פורום ורידים וכלי דם