העלמת נימים + ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2005 | 10:04 | מאת: גלי

ד"ר יאיר שלום רב אני בת 26 ובצעתי לפני 3 שבועות הזרקות לטיפול בנימים עבים שהיו לי ברגל, וכמה ורידים פנימיים אך קצת בולטים שהרופא אמר לי שהם לא בריאים לכן כדאי להזריק גם להם. הנימים העבים מתחילים להעלם- הד"ר אמר שזה לפעמים עניין של 3 חודשים. 1. האם הם יעלמו סופית לבסוף? 2. בורידים הגדולים יותר נוצרה לי תופעה של פיגמנטציה עדינה- דבר שנאמר לי שעלול לקרות ע"י הרופא. האם היא אמורה גם להעלם? תודה, גלי

הפיגמנטציה נעלמת ברוב רובם של המקרים , אבל לעיתים לוקח לתהליך זה אפילו עד שנה.

19/07/2005 | 08:10 | מאת: גלי אפשר לקבל פרטים?

גלי שלום אשמח אם תתני לי פרטים לגבי ההזרקות איך היה איפה ביצעת אותן מחיר וכו" תודה מרי

מנהל פורום ורידים וכלי דם