ורידים ונימים מגיל צעיר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/04/2006 | 20:41 | מאת: דנה

שלום, בת 28, מגיל צעיר יש לי קצת ורידים ונימים בולטים בכמה אזורים ברגליים (בעיקר ברגל שמאל), לאחרונה וללא סיבה נראית לעין המצב החל להחמיר והחלו להופיע אצלי הרבה נימים בולטים חדשים כולל כאבים והרדמות של רגל שמאל מפעם לפעם (הבנתי שהמצב מחמיר בד"כ בגיל מבוגר או אחרי היריון או אם עומדים הרבה על הרגליים - וזה לא המקרה שלי). מה יכול לגרום לכך שפתאום תהיה החמרה??? האם פעילות ספורטיבית אינטנסיבית שאני עוסקת בה כבר כמה שנים, כמו ריצה, אופניים, ואימוני כוח יכולים פתאום לגרום לזה? האם טיפולי לייזר להסרת שיער ברגליים יכולים להחמיר תופעה קיימת??? מה כדאי לעשות? המצב המחמיר מדאיג אותי מאוד. האם יש דרכים לעצור את ההדרדרות? אודה לך מאוד על תשובה, דנה.

מדובר בנטיה לורידים. ממליץ שתעברי בדיקת אולטרסאונד דופלר של ורידי רגלים. ניתן לטפל באופן יעיל. פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם