דליות וורידים בולטים במיוחד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/04/2006 | 21:34 | מאת: מיכל

שלום רב! בעלי סובל כבר תקופה מאוד ארוכה מדליות וורידים ברגל שמאל, הוא עובד עבודה פיסית בעמידה. קראתי באתר שלך על הטיפול בעזרת הכנסת הקצף המיוחד. שאלתי היא, האם טיפול כזה ממומן ע"י קופות החולים בחלקו? ואם לא מה עלות של טיפול שכזה. יש לציין שבעלי כבר קבע מועד לניתוח והרופא אמר שהטיפול הזה לא מתאים. האם יש מקום לחוות דעת נוספת? האם באמת הטיפול מתאים רק לאדם שהורידים עדיין לא כל כך בולטים...אצל בעלי הבעיה קיימת כבר מספר שנים פשוט עכשיו זה כבר ממש בלתי נסבל מבחינה אסטטית. כמו כן, האם יש סיכוי שלאחר הניתוח הקונבנציונלי וכן הטיפול באולטרסאונד הבעיה תשוב בפרק זמן קצר? תודה רבה, מיכל

לניתוח הקונבנציונלי שיעור כישלון גבוה. לטיפול בקצף שיעור הצלחה מאד גבוה גם במקרה של ורידים מאד בולטים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם