שינוי צבע באצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/04/2006 | 20:14 | מאת: משיח

אני בן 43 ולאחרונה אני סובל מכאבים עזים ברגל שמאל המגיעים משתי האצבעות הקטנות, אשר שינו את ציבען לכחול בכיוון שחור. בבדיקה שהייתי אצל רופא פרטי נאמר לי שיש לי בעיה בדם שלא מגיע אל האצבעות קיבלתי כדורים אופטלגין שאינם עוזרים לי כלל, וולטרן עזר לי במעט, הוזכרה המילה המחידה אותי מאוד "קטיעה" האם תוכל להסביר או להרחיב ואם יש פיתרון, כן אני גם מעשן בתודה מראש

אתה חייב להגיע לבדיקת רופא כלי דם במסגרת בית חולים - מרפאות או חדר מיון על מנת שניתן יהיה להעריך האם מדובר בחסימת עורקים או בתסחיפים ממקור עליון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם