בעיית אנמיה שלא מפסיקה ונשירת שיער+סחרחורות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/04/2006 | 11:54 | מאת: אבי

לפני כחצי שנה אובחנתי בספירת דם ירודה (טרמבוצטים נמוכים מוגלובין נמוך) האנמיה לא מפסיקה לקחתי כדורים נגד האנמיה בהתיעצות עם רופא צבאי אבל לאחר נטילה של הכדורים ביצעתי ספירת דם והתוצאה הייתה זהה לזו שלפני נטילת הכדורים. יש לי נשירה בשיער מאז שאני זוכר שיש לי אנמיה וסחרחורות חוזרות...:-( האם יש פתרון לבעיה?... והאם כשהאנמיה תפסק גם נשירת השיער? יש לציין שהרופא הצבאי שלח אותי לרופא הימוטולוגיה(או איך שכותבים את זה) עדיין לא הייתי יש לי תור בקרוב. אשמח אם תרגיע אותי קצת בקשר לבעיה הזו תודה רבה ושבוע נפלא

ממליץ שתתאם תור אצל ההמטולוג. איני יודע האם קיים קשר בין הבעיות בדם לבין נשירת השיער. גם לא ציינת את גילך, מינך, וערכי הבדיקות, כך שיותר מכך איני יכול לענות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם