דליות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/04/2006 | 12:31 | מאת: דנה

שלום, ד"ר יאיר גלילי, שמי דנה ואני בשלבי האמצע של ההריון הראשון שלי. מאז ומתמיד, היו סימנים קטנים של דליות ברגליים (זה תורשתי אצלנו במשפחה), ואילו כעת הבעיה החלה להחריף. התופעה נמצאת בעיקר באחורי הירכיים ומעט מאחורי הברכיים. הייתי מעוניינת לרכוש גרבי לחץ. האם עליי לרכוש את הגרביים שעוברות את קו הברך ועוטפות את הירך, או גרביים עד לברך יספיקו? תודה.

אם מדובר על ורידים בולטים, ממליץ על גרביים עד שליש עליון של הירך או גרבי מכנס מותאמים להריון. אם לא, גרבים עד הברך יספיקו. ממליץ שתעברי טיפול לאחר ההריון על מנת לפתור הבעיה מהיסוד. תוכלי לקרוא פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם