שינויים ויסקולארים בMRI

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/03/2006 | 10:51 | מאת: RBA

מה זה דמיאליניזציה לאחר סריקת תהודה מגנטית של המוח .? מה זה אומר שינויים ויסקולאריים ? מהם דרכי הטיפול ?

ממליץ לשאול נוירולוג לגבי דה מיאלניזציה. לגבי שינויים וסקולריים, כדאי שתפרט. .

30/03/2006 | 07:38 | מאת: rba

שלום רב, מודה מאוד להתייחסותך . בפענוח הMRI מדובר על דמיאליניזציה ושינויים ויסקולארים ולא יותר . ואני חפצה מאוד לדעת יותר . ובכל זאת אולי יש באפשרותך להרחיב או להפנותני לכתובת שבה אוכל לקבל מידע בעברית. או לברר עבורי . תודה רבה בברכת יום מאיר ומתוק כדבש

ממליץ לשאול נוירולוג לגבי דה מיאלניזציה. לגבי שינויים וסקולריים, כדאי שתפרט. .

מנהל פורום ורידים וכלי דם