בעיחות לחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/03/2006 | 11:10 | מאת: שרה.ל

אני בת 65 ועברתי לא מזמן ניתוח קרוטיס . היו בעיות לחץ דם ואני מקבלת טיפול בו בזמן היו לי תקופות עם לחץ דם נמוך כאשר הלחץ הגבוהה ירד ל100 או מקסימום 95 . היום אני מאוזנת אבל ישנם רגעים שהלחץ דם יורד עד 75-80-84. אני עושה הליכות וכאשר אני חוזרת הביתה הלחץ דם שלי מאוד נמוך. הורדתי הרבה מהמינון. מה יכול להיות סיבה של ירידה כזאת בלחץ דם? האים המצב יכול להפריע לי בטיסות.? הודה לכם מאוד עם תדריכו אותי מכיוון שאני עומדת לטוס לאר"ב וזאת טיסה ארוכה. בתודה מראש

הסביר ביותר הוא שאת מקבלת טיפול במינון לא מתאים. ממליץ שתפני למרפאת יתר לחץ דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם