ניתוח בלייזר בוורידים מורחבים ,

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/03/2006 | 15:33 | מאת: דינה

כמה שנים מבצעים ניתוח לייזר בארץ. מהם סיכיי ההצלחה , כמה שנים זה מחזיק? מה עלות כול רגל באופן כללי.?

יש פעולות עם לייזר לורידים באי ספיקה ופעולות בסקלרוטרפיה תחת הנחיית אולטרהסאונד. רבים מתבלבלים ומכנים הכל כ 'טיפולי לייזר'. לטיפול בלייזר יעילות נמוכה בפתרון שלם של הבעייה ודורש טיפולים אחרים נוספים. טיפול זה קיים באופן פעיל כשנתיים ועולה יותר מ10000 ש''ח לרגל. איני ממליץ על טיפול זה. לעומת זאת, ממליץ על טיפול בסקלרוטרפיה תחת הנחיית סונר שבארץ קיים יותר מ4 שנים. טיפול זה יעיל במידה משמעותית מהטיפול בלייזר ועלותו למטופל נמוכה יחסית.לפרטים נוספים ממליץ לקרוא ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם