כדורים או דיאטה?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/03/2006 | 17:25 | מאת: טל

שלום, אמי (בת 60) ערכה לאחרונה בדיקת דם והתגלו אצלה ערכים גבוהים של כולסטרול (כללי:305, hdl/כולסטרול: 6.7) ונמוכים של hdl-כולסטרול: 45 , וכן ערכים גבוהים של טריגליצרידים: 469. הרופא רשם לה גלולות סימבקור אך היא מהססת אם לקחת אותן מחשש שיפגעו לה בכבד ומעדיפה תחת זאת לעשות דיאטה ואף הזמינה תור לדיאטנית. האם חששה מוצדק? האם ביחס לערכי השומן שהתגלו בדמה דיאטה בלבד מספיקה? תודה

לרוב דיאטה לבד אינה מספיקה, ואם נותנים את הכדורים תחת מעקב , אין סיבה לחשוש.

מנהל פורום ורידים וכלי דם