לחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2006 | 12:23 | מאת: ראובן

לדר גלילי שלום, מדידת ל"ד במשך כשבועיים,פעם עד פעמיים בשבוע (לבקשת רופאת המשפחה) עקב כאבי ראש ובעיות ראייה (שנעלמו בינתיים),מצביעה על 130/70 עד 130/80 .המדידה האחרונה הצביעה על 130/90 ונתבקשתי להמשיך במעקב.אני בן 50, מקפיד על דיאטה מאוזנת ואינני משתמש במלח (למעט המצוי במזון טרי/מבושל) והליכה של כמה ק"מ מספר פעמים בשבוע.מבנה גופי רזה.האם התוצאה החריגה צריכה להדאיג אותי? בתודה מראש,ראובן

תוצאה חריגה אחת אינה אומרת כלום. צריך לראות מגמה של מס' בדיקות חוזרות ואז להגיב בהתאם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם