טיפול בטרבוזה ברגל...

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/03/2006 | 14:36 | מאת: איריס

בהמשך להודעתי מלפני כמה ימים אובחנה ברגל שמאל בשוק התחתון דלקת חמורה קיבלתי טיפול של 12 זריקות לבטן ואוגמנטין 3000 מ"ג ביום רציתי לדעת מה דעתך והאם זה הטיפול המקובל גם בארץ ? משום שאני במילנו כרגע כמו כן רציתי לשאול מה עדיף במצב כזה הליכה או מנוחה ??? נ.ב מתנצלת ששאלתי אם אתה עונה עדיין לשאלות. מודה לך מראש על התשובה

לפי תיאורך לא בטוח שמצבך מחייב את מתן הזריקות והאנטיביוטיקה. האם בדקו אותך באולטרהסאונד דופלר? ואם כן, תארי לי במדויק את הממצאים ואז אוכל להשיב לך באופן מהימן. קרוב לודאי שלפי תיאורך במידה ויש לך מה שאני חושב, כלומר דלקת של הורידים השטחיים, הטיפול המתאים הוא כדורים מסוג אטופן או וולטרן ומשחת וולטרן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם