ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/03/2006 | 16:16 | מאת: נחמה

שלום רב, אני מתעניינת בטיפול להעלמת ורידים. אבקש לציין שאינני סובלת מדליות אלא מורידים שבולטים רק בצבעם מבעד לעוד ונראים כמו "רשת עכביש" לא אסתטית. מהו הטיפול היעיל ביותר בבעיה זו? - סדר גודל של מחיר והיכן ניתן לבצע במרכז הארץ? תודה מראש,

תלוי האם יש בעיה בוריד הפנימי שאינו גלוי לעין. ניתן לאבחן זאת רק באמצעות אולטרהסאונד. במידה ואין בעיה, ניתן לטפל בהזרקות או בלייזר. כאן יש שונות רבה בין המטפלים מבחינת המחיר וכן מבחינת ההצלחה הטיפולית. לגבי אישית, אני מבצע פעולה זו בהרצליה. רשמי לי ב [email protected] את הטלפון שלך ואדאג לזמנך לבדיקה .

מנהל פורום ורידים וכלי דם