כאב חריג ברגל והופעת בליטה בוריד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/03/2006 | 18:20 | מאת: איריס

ד"ר גלילי שלום ותודה מראש על התשובה אני בת 34 אחרי לידות והריונות שבהלכן יצאו לי ורידים ברגליים. לפני 4 ימים לא יכולתי לרדת מהמיטה והרגשתי כאב חד ביותר בנקודה ספציפית של רגל ימין בשוק התחתון בחלק הפנימי של השוק ,ומאותו רגע הכאב לא עוזב אותי אין לי מושג מה זה כי זה לא דומה לכאבי וורידים שהכרתי לפני, אני חוששת שאולי יש לי שם סתימה או דלקת????. כרגע אני בחו"ל ללא רופא מטפל רציתי לדעת מה אתה חושב שזה יכול להיות ? אני רוצה לציין שרק שאני מרימה את הרגל ממש בשכיבה אני חשה הקלה . האם זה יכול להיות הווצרות קריש דם במקום?????? אני מודה לך מראש על התשובה איריס

לפי תיאורך מדובר קרוב לודאי בבעיה לא מדאיגה - דלקת מקומית או קריש קטן מקומי ולא מסוכן בוריד בעומק בינוני. ממליץ כשתשובי שתגיעי לבדיקה . פרטים ב www.dr-galili.co.il כי קרוב לודאי שניתן לטפל בכך בנוחות וביעילות. עד אז, תוכלי למרוח מקומית משחת וולטרן או דומה לה כ3 פעמים ביום.

מנהל פורום ורידים וכלי דם