נימים ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/07/2005 | 16:58 | מאת: נופר

אני בחורה בת 34, וכבר מגיל צעיר, גיל 12 יש לי נימים ברגלים, זה דבר תורשתי גם לאמא שלי ולאחיות שלי יש ורידים ונימים ברגלים. בתחילת שנות העשרים שלי עשיתי ניתוח נימים, אך לאחר כמה זמן באותו המקום יצאו נימים קטנים ומכוערים יותר. שאלותי הם: 1. האם היום המכשור יותר מתקדם ואחרי ניתוח להעלמת נימים, הם לא יחזרו. 2. למה בנושא כל כך כאוב ומכוער, הרפואה לא מתקדמת ולא מגלים איזושהי תרופה למניעת תופעת הנימים, נכון שזה לא שאלת חיים או מוות ואין בזה סכנת חיים. אבל הדבר הזה גורם ממש סבל נפשי ועוגמת נפש ואני מאוד מאוד מתביישת בזה, ואני לא מעזה לחשוף את הרגלים או ללכת לים.

קיים היום מיכשור מתקדם המסייע בהעלמת נימים. לצערי, עדיין לא הומצאה תרופה כזאת אך הטיפולים לרוב מסיגים תוצאות טובות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם