עברתי ניתוח לייזר תוך ורידי ורציתי לשאול..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/02/2006 | 18:15 | מאת: קטי

ד'ר יאיר גלילי וכל משתתפי הפורום שלום רב! אני בת 52 וסובלת כבר די הרבה זמן מדליות ברגליים לאחר התייעצויות לא מעטות החלטתי לגשת לניתוח לייזר, שנערך לפני כ עשרה ימים ברגלי ה שמאלית ,מה שחשוב לי לברר זה ש לי נאמר שההחלמה היא מהירה מניתוח כזה ואין כמעט כאבים וניתן לשוב לשיגרה במהרה אלא שאני מוצאת את עצמי עם כאבים ונפיחות בייחוד בעמידה וב שכיבה , חזרתי לביקורת אצל הרופא והוא בתגובה אמר לי לקחת אנטיביוטיקה (סיפורל) למשך שבוע, בינתיים לא חל שום שיפור, העניין הזה די מתסכל אותי. ואשמח אם תציע לי מה לעשות בנושא אודה לך אם בתודה מראש, קטי.

על מנת לתת לך תשובה מהימנה, כדאי שאבדוק אותך, כי ייתכן והפעולה לא הצליחה. צרי קשר עם מזכירתי ב 0505737669 ואשמח לבדקך. דר' גלילי

מנהל פורום ורידים וכלי דם