Clippel Disease

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/02/2006 | 09:03 | מאת: קטי

שלום רב, לפני שנים רבות אובחנתי כסובלת ממהמחלה הנ"ל ועברתי ניתוח ב- 1997. לאחר מכן טופלתי ע"י קורס של סקלרוסקופיה. היום אני בת 24 וסובלת די קשה מוורידים בולטים ברגל השמאלית שלי והייתי אומרת שהניתוח אפילו החמיר את המצב, כי עכשיו אני לא יכולה לעמוד יותר מ-7 דקות. הייתי אצל כמה רופאים וכולם אמרו לי שאין מה לעשות, רק ללבוש גרביוני לחץ ולסבול. האם באמת אין מה לעשות? ראיתי באתר של ד"ר גלילי שיש שיטה חדשה לטפל בורידים, אך זה דומה למדיי לסקפרוסקופיה בזריקות שעברתי והומלצתי ע"י פרופ' בתחום להפסיק, כיוון שזה לא מועיל. אבל כרגע הדבר שיותר חשוב לי זה לדעת אילו כדורים למניעת הריון אני יכולה ליטול. רופאי נשים שונים חוששים לתת לי כדורים, כיוון שלדעתם זה עלול להחמיר את מצב הוורידים שלי. האם ידוע למישהו/ מישהי מה כדאי לי לקחת? תודה!!!

לעיתים ניתן לטפל בבעיה . ממליץ שתפני לבדיקה אלי . פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם