תוצאת דופלר ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/02/2006 | 19:34 | מאת: דלית

שלום ד"ר גלילי, אני בהריון שני, שבוע 23. סובלת מכאבים חזקים ברגליים ומנפיחות במפשעה. בבדיקת דופלר נרשם - הודגמה אי ספיקת מסתמים ב- SAPHENO-FEMORAL JUNCTION ובענף של ה- SFJ ברגל ימין. למה הכוונה? אשמח לתשובתך, גם מה יקרה עם הכאבים במהלך ההריון, האם זה יחמיר ומה ניתן לעשות כדי להקל? תודה רבה, דלית

לרוב הבעייה מחמירה בהריון. ממליץ על הגבהת הרגלים בזמן שכיבה אופקית, ושימוש בגרבים אלסטיות. לאחר גמר ההריון ניתן יהיה לטפל בך. פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם