כלי דם שהתפוצץ

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/07/2015 | 12:05 | מאת: טלי

שלום, אתמול הופיע לי שטף דם ברגל מעל הברך שממש כואב כשנוגעים וגם בולט בגודל של כ-2 ס"מ. אציין שאף פעם לא סבלתי מבעיות של נימי דם או ורידים בולטים ברגליים. אני בגיל 35 ללא ילדים. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה כדאי לעשות בנדון? שני דברים ששיניתי באורח החיים לאחרונה זה, אחד, התחלתי פעילות אינטנסיבית בחדר כושר ושתיים, התחלתי לשתות הרבה מים מה שלא הייתי עושה עד לא מזמן. האם אלו יכולים לגרום לבעיה? אודה לתשובה טלי

שטף דם לרוב נגרם מ'פקיעת' כלי דם תת עורי. לרוב אין בכך גורם לדאגה אבל כדאי בשלב ראשון לבדוק בדופלקס וורידי רגלים האם יש אי ספיקה בוורידים או לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם. אם מופיעים עוד שטפי דם, כדאי לפנות לרופא המטפל שישלח לבדיקות דם במידת הצורך

מנהל פורום ורידים וכלי דם