שטפי דם באזור האגן אצל יילוד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/04/2015 | 23:10 | מאת: אשרית אטקינס

שלום רב. ילדתי לפני 10 ימים בן בשעה טובה. מהלך לידה רגיל ותקין. בדיקות תקינות ושוחררנו כרגיל הביתה. לפני שלושה ימים זיהיתי לראשונה (אייני יודעצ אם לא היב קודם) כתמים שנראים כמו שטפי דם על הץאזור האגן של התינוק. הם לא כואבים לו והוא בכלליות יונק היטב ורגוע. מה שכן הוא נולד במשקל לידה נמוך יחסית 2420 והיתה לי סכרת הריונית במהלך ההריון. השאלה מה גורם לכך והאם יש מקום לדאגה? תודה רבה

שלום לך ממליץ לפנות בשאלה זו לרופא ילדים ולגינקולוג. ייתכן שמדובר בלחץ חיצוני שחווה בנך בזמן הלידה אולם איני מומחה בנושאים אלה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם