בדיקה של דופלקס ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/02/2006 | 15:02 | מאת: קיטי

שלום רב !!! אימי בת ה-58 הופנתה לעשות את הבדיקה הנ"ל אחרי שסבלה ועדיין סובלת מכאבים ונפיחות ברגל ימין. ממצאי הבדיקה גילו : בצד ימין - לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט C.F.V-POP.V. הודגמה G.S.V- לא ספיקה, בירך הודגמו סימני רקנליזציה ובחלקו התחתון של השוק הודגם טרומבוס חסימתי. צד שמאל : בבדיקה לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט C.F.V -POP.V. הודגמה G.S.V- ספיקה. את אותה בדיקה שלחה אותה לעשות רופאת המשפחה והיא מתעקשת לטפל בה בעצמה בבעיה במקום לשלוח אותה לרופא לכלי דם. עליי לציין גם שאינני סומכת על רופאת משפחה זו. היא נתנה לה לקחת תרופות ארביטרן בשילוב אטופן. והודתה בעצמה שהתרופות האלו מסוכנות ולא בריאות. אז הייתי רוצה לדעת : 1. אם גם אתה היית ממליץ על לקיחת תרופות אלו לפי המקרה הנ"ל? 2. אם תוכל בבקשה לעשות לנו קצת סדר ולהסביר לנו במילים פשוטות מימה אימי סובלת ומה ניתן לעשות בנידון? מודות לכם מראש אני ואימי עבור תשובתך המודאגות.

אני מסכים שהטיפול שאמך מקבלת אינו מתאים. אמך סובלת מאי ספיקת ורידים שבה השסתומים בורידים אינם מתפקדים. ישנו טיפול נוח ויעיל מאד הפותר את הבעיה לחלוטין בלא צורך בניתוח או אישפוז. לפרטים נוספים ממליץ שתפני לאתר שלי www.dr-galili.co.il. אשמח לפגשה ולעזור במידה ומתאימה כפי שנראה מתאורך לטיפול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם