נימים ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/02/2015 | 19:29 | מאת: ליז

אני בת 42, וסובלת מגיל צעיר מבעיה של נימים ברגלים (לא בולטים מעל פני העור)הבעיה מפריעה לי מאוד ברמה האסטטית. בעבר טופלתי באמצעות הזרקות המצב הוטב במידה מסויימת אבל לאחר שהפסקתי המצב חזר לקדמותו. כיום הנימים התפשטו ואני תוהה אם הטיפול בהזרקות הוא המתאים שמא כדאי לנסות טיפול בלייזר. הבנתי שבטיפול בלייזר הבעיה חוזרת, אבל גם במטיפול בהזרקות הבעיה חוזרת ומחמירה כשמפסיקים את הטיפולוכרוכה בכאב ובאי נעימות, מה דעתך??

שלום לרוב הזרקות מתאימות יותר לנימים הכחולים בעוד שלייזר לאדומים הדקים יותר. התוצאות מאד שונות ממטפל למטפל ותלויות במידת מיקצועיותו ונסיונו.

מנהל פורום ורידים וכלי דם