ורידים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/02/2015 | 22:24 | מאת: שני

שלום רב אני בת 29. יש לי ורידים מתחת לעיניים בצבע כחול/ סגול מגיל 12 בערך. יש דרך להעלים אותם? יש לציין שבשנה האחרונה אני עוברת טיפול להעלמת נימים ברגליים אצל רופא רגיל (אינו מומחה בכלי דם) והוא אמר לי שאסור בשום פנים ואופן לגעת בכלי דם מתחת לעיניים כי זה עלול לגרום לבצקות ולנזק בראייה. העניין הוא שזה בכל זאת משהו מאוד בולט שרואים גם עם קונסילר ולכן כן הייתי רוצה לטפל בזה. בנוסף, אם אני מוציאה שיער בפנים עם חוט או בגוף עם מכונת תלישה- זה עלול להוציא כלי דם נוספים?

שלום ניתן לשקול טיפול בוורידים תחת העיניים באמצעות לייזר במידה והרופא שעוסק בכך בודק ומאשר את יכולתו לטפל. ממליץ גם להתייעץ עם רופא עיניים שעוסק בניתוחים אסטטים סביב העיניים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם