ורידים נפוחים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/01/2015 | 20:02 | מאת: קוקו

שלום, אמי בת ה-65 סובלת כבר הרבה זמן מורידים נפוחים באזור הירכיים התחתונות. היא עברה סדרת זריקות על מנת לסתום חלק מאותם ורידים בולטים. לפעמים היא מתעוררת בלילות מכאבים בורידים ומתארת את זה ככאבי תופת ושכאילו הורידים נתפסו לה והדם הפסיק לזרום באזור. זה קורה לה מדי פעם וכשזה קורה היא סובלת נורא. האם ישנם טיפולים או כדורים שיכולים לעזור לה/למזער את הסיכויים שלה לסבול מזה? תודה

לא ברור לי מתי עברה אמך את הטיפולים אבל בכל מקרה כדאי שתיבדק על ידי הרופא שטיפל בה. נגד כאב יכולה להשתמש במשחה מקומית מסוג וולטרן וכדור מסוג אדוויל אם אין הוריות נגד לתרופות אלה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם