כאיבים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/08/2014 | 03:24 | מאת: israel

ד'ר יאיר שלום הנני סובל מכאיבים בשרירים האחוריים שבשוקיים בזמו הליכה בדיקת דופלר תקינה הנני סול מייתר לחץ דם פירפןר פרוזדורים גם צונטרתי כשמונה פעמים בוצע 4 סטנתים מה אפשר להקל על הכאיבים הבלתי נסבלים אוליי יש עוד אפשרות לבדיקה לאיבחון אני בגיל 63 אשמח לקבל את ייעוצך ועזרתך תודה

שלום לך אם התכוונת שבדיקת דופלר עורקים תקינה, ממליץ שתפנה לאורטופד על מנת שיבדוק האם כאבים אלה מסיבה אורטופדית ואז ניתן גם לטפל בהם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם