כאבים ותחושת נימול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2005 | 21:02 | מאת: אלדד

שלום רב, אבי באמצע שנות ה70 לחייו והינו חולה פרקינסון.כמו כן,הוא סובל מפריצת דיסק בגב ועבר ניתוח ב2001 בגב התחתון. אבי סובל מתחושת נימול וכאבים עזים ברגליו(במיוחד ברגל ימין) באופן מתמיד. הוא הגיע למצב שאינו יכול ללכת ,לשבת או לשכב! פנינו למספר מומחים ואף ניסינו את כל החלופות האפשריות. אף רופא אינו יכול לשים את האצבע על הבעיה ומפנה אותנו לתחום אחר.בימים אלה אבי מאושפז בהדסה עין כרם (מחלקת נוירולוגיה)כאשר הוא זקוק לעיסוי ברגל 24 שעות ביממה.אחת הסברות שהועלו היתה שיש לו בעיה של הצרויות בכלי הדם.שאלתי היא לאיזה תחום הבעיה שייכת ומה ניתן לעשות בשביל להקל על הכאבים ותחושת הנימול? בתודה מראש,אלדד.

שלום אלדד. יש לקרוא לרופא כלי דם אשר יבדוק האם קיימת בעיה באספקת הדם לרגלים. עם זאת, נראה לי לפי תאורך, שמדובר קרוב לודאי בלחץ על עצבים ממקור עמוד שדרתי, לכן הייתי ממליץ על בדיקת אורטופד במידה ועדיין לא נעשתה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם