דימום מסיבי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/06/2014 | 11:58 | מאת: אישה

שלום בת 49. לפני כשנה אובחן אצלי חוסר בחלבון S/ במשך כל חיי היה לי מחזור סדיר אך עם דימום רב ובמשך 8 ימים. היום, יש לי מחזור כבר במשך 3 שבועות עם דימום מסיבי ואינני יודעת עד מתי יימשך. יש לציין שאינני לוקחת גלולות או כדורים אחרים. מה ניתן לקחת כדי להפחית את הדימומים אך יחד עם זאת לא לסכן את בריאותי בגלל חוסר בחלבון S תודה

שלום ממליץ לך לפנות בהקדם האפשרי לבדיקת רופא נשים על מנת שיאבחן ויטפל לפי הצורך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם