הרגשה של בצקת בברך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/04/2014 | 21:16 | מאת: שי

לצוות שלום לאחרונה אני מרגיש מעין בצקת בחלק העליון של ברך ימין נראה לי שהדם זורם שם אבל במישוש של הברך זה נראה כאילו שהברך רדומה . מבחינת המשקל שלי אני קצת מעל הממוצע . האם זה מצביע על בעיה בורידים ? האם בדיקת דופלר שנכתב עליה בפורום יכולה לאבחן את המצב ? אם כן היכן ניתן לבצע הבדיקה האם דרך קופת חולים / ואם לא כמה זה עולה באופן פרטי . אודה על התייחסותכם לשאלתי בתודה שי

אלה לא סימנים אופיינים לבעיית וורידים. בכל אופן על מנת לשלול זאת ניתן לבקש מרופא המשפחה לשלוח אותך לבדיקת דופלקס וורידים בקופה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם