בדיקת דופלר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/03/2014 | 23:18 | מאת: שירז וקנין

שלום רב שמי שירז ואני בת 28 מגיל צעיר כאשר אני עומדת הרבה שעות על הרגלייפ מתנפחות לי כפות הרגליים והקרסוליים, עשיתי המון בדיקות ואף הייתי מאושפזת אך לעולם לא הציעו לי את הבדיקה הנל. רציתי לדעת איך ניתן לאבחן אם אכן אני סובלת מזרימת דם הפוכה ? היכן ניתן לבצע את בדיקת הדופלר? והאם זה משהו שמגיע לי מבחינת הקופה או שעליי לעשות זאת באופן פרטי? תודה מראש

שלום את יכולה לבקש מרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקה שמגיעה לך במסגרת הקופה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם