תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/02/2014 | 11:59 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה לפני שבוע עשיתי בדיקת דם והגיע תשובה יש לי שם 4 בדיקות שהם לא בנורמה וכל הבדיקות כן אז הנה זה. 1. Rbc שאצלי זה גדול מהנורמה 5.56. 2.Mch שאצלי זה נמוך מהנורמה 24.9. 3. Mchc שגם זה נמוך 31.9 4.mcv שזה גם נמוך 78.0. ואני רציתי לדעת מה זאת אומרת כל הבדיקות האלו האם זה מסוכן והאם אני צריכה לעשות טיפול אני מאד יודה לכם עם תעזרו לי.

שלום ייתכן שמדובר בחסר ברזל. מציע שתתייעצי עם רופא המשפחה בנושא זה

מנהל פורום ורידים וכלי דם