אי ספיקת וריד ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2005 | 17:50 | מאת: אינגה

קיבלתי באופן פתאומי כאבים חזקים בשוק ימין, שעברו לאחר מכן מתחת לברך בצד הפנימי. רופא משפחה וכירורג חשדו בצלוליטיס, נ שלחת בעקבות הכאבים לחדר מיון, עשו לי דופלר ולא מצאו דבר, אלא לקחת אקמול. את אותה הבדיקה ביצעו במכון מור, ונאמר לי שיש אי ספיקה בוריד. אבקש לקבל הרחבת הסבר . בתודה.

אי ספיקה אומרת שהשסתומים בוריד אינם מתפקדים ולכן הדם מצטבר בו ומנפח אותו במקום לזרום כלפי הלב. כתוצאה מכך עלולות להופיע דלקות , בצקות וכאבים. ממליץ על בדיקת רופא כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם