כתמים כחולים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/01/2014 | 13:24 | מאת: מעיין

בזמן האחרון יוצאים לי כתמים כחולים כמו מכות באזורים שונים בגוף בעיקר בכפות הידיים, חשבתי שהמכנה המשותף של זה זה שילוב של כדור אדוויל ומאמץ לאחר התעמלות כושר אבל זה יוצא בלי שום קשר לכדור אדוויל אבל כן לאחר מאמצים גם אחרי מקלחת חמה הוורידים ביידים ממש בולטים וכאילו יוצאים החוצה. האם זהו משהו שאני צריכה לדאוג לגביו? אני מדריכת זומבה ומתאמצת הרבה בזמן שיעור האם זה משהו שעלול להפריע לי בפעילות?

שלום לך אם אכן תופעה זו מתרחשת רק לאחרונה, מציע שתפני לרופא המשפחה שישקול לבצע בדיקות דם שונות כגון ספירת ומשטח דם. לרוב לתלונות אלה אין סיבה מדאיגה אך כדי לברר.

09/01/2014 | 16:31 | מאת: מעיין

שבוע וחצי לפני המקרה הראשון עשיתי בדיקות דם שגרתיות ואתמול הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי שהכל תקין ואין משהו חריג ובכל זאת אתמול בערב אחרי שיעור יצא לי כתם חדש בכף היד

ממליץ גם שישלח בדיקת משטח דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם