תחושה מוזרה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/12/2013 | 20:00 | מאת: לולי

היי, אני בת 24, בהריון ראשון בשבוע 19 - כבר 3 ימים שיש לי מין תחושה מוזרה בגב רגל ימין, בכל פעם שאני קמה מישיבה או שכיבה יש לי מין תחושה של נפיחות או רטט שחולף אחרי כמה צעדים - התייעצתי עם רופא הנשים והוא אמר שזה טבעי בגלל שעלה נפח הדם. היום התחילה תופעה נוספות בצד הימיני של רגל השניה ליד העקב - התחילו לי מן פעימות, קפיצות שחזרו על עצמן כמה פעמים ולכמה פעמים לאורך היום. חשוב לי לציין שהרגלים לא נפוחות, לא בצקתיות ועל פניו הכל רגיל. זה לא כואב רק קצת מציק ולא כ"כ ברור לי מקור הבעיה. האם זה חלק מתופעות ההריון? יש מה לעשות? זה יעבור או שזה ימשך עד לסוף ההריון? תודה מראש!

שלום ייתכן ומדובר בגירוי עצבי ולא בזרימת דם. אם המצב מחמיר, כדאי לפנות לנוירולוג למרות שלפי התיאור כרגע אין צורך לדאוג יותר מידי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם