זרימת דם בכפות רגלים סוכרתיות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/11/2013 | 23:46 | מאת: בר פרץ

היי בעלי סוכרתי , רציתי לדעת מה ניתן לעשות לשיפור זרימת הדם ברגלים מלבד פעילות גופנית , יש וטמנים מיוחדים טיפולים שאתה מכיר ? ובדיקות שגרתיות שאנחנו צריכים לדעת מהן .... תודה מראש

שלום פעילות גופנית כגון הליכה יום יומית מאד מסייעת. צריך גם להמנע מחבלות ופצעים ברגלים ובמידה וקורה משהו כזה, לפנות לבדיקת רופא מטפל בשלב ראשון. ממליץ גם לעבור דופלר עורקי רגלים בשאלה של מצב זרימת הדם על מנת שיהיו נתונים בסיסיים. אם מעשן, שיפסיק מיד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם