חייב עזרה!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/10/2013 | 21:15 | מאת: ע'

אני בחור בן 20 חוויתי חרדה מאוד קשה במשך חודש וחצי בין חודש מרץ למאי...מאז מבחינת החרדה אני בסדר אך לאחרונה אני מרגיש שהרגליים שלי לפעמים כבדות (במיוחד בספורט) ולפעמים הן אינן כבדות...כמו כן גם אני מרגיש קצת כבדות בראש מידי פעם וחוסר יציבות בזמן שאני עושה תנועות חדות...רציתי לדעת ממה זה נובע? מהחרדה שעברתי? האם עקב חרדה עלולות להתפתח בעיות בזרימת דם ברגליים\ראש? אשמח למענה ועזרה!

שלום הרגשה של כבדות ברגלים יכולה להיווצר מסיבות שונות. חרדה יכולה להיות אחת מהן. מציע שתפנה בשלב ראשון לרופא המשפחה ואם הוא לא מוצא בעיה, ייתכן שכדאי לפנות לפסיכולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם