ריפוי לאחר טיפול להסרת וריד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/09/2013 | 21:16 | מאת: ט

שלום; לפני כחודשיים התחלתי בטיפול להסרת וריד. כבר עברתי 2טיפולים. עדיין הרגל כואבת. אני מבינה שמדובר בדבר אינדיבדואלי. אולם מבקשת לדעת. באופן סטטיסטי לאחר כמה זמן אמורים להסתיים הכאבים ולאחר כמה זמן יעלם הוריד על שלוחותיו והסימנים החומים שנובעים מהטיפול?

שלום לך כיוון שקיים שוני גדול מאד בין מצב כל מטופל לפני הטיפול ובדרך בה כל מטפל מבצע את הטיפול וכיוון שלא ציינת איזה טיפול עברת, קשה לתת תשובה אמינה על שאלתך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם