בדיקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/09/2013 | 11:57 | מאת: ילד

1. האם ניתן לתקן קרע ברקמת הפין ולהחזיר את מצב הזקפה לכפי שהיה קודם ? 2. הייתי בבדיקה אצל אורולוג לאחר איבוד הזקפה בזמן אוננות , מאז אין לי זקפת בוקר (המקרה קרה לפני חודש) אני מגיע לזקפה חלקית או מלאה אך קשה יותר מבעבר , היא חלשה ולזמן קצר מאוד , הייתי אצל רופא אורולוג שאמר שהמבנה תקין איו שום צלקת של הפין , האם היא יכולה להיעלם ? הוא הציע לי בדיקה של זקפת לילה ויתרתי עליה בקשתי ממנו בדיקה של סונר דופלר אולטראסאונד והוא טען שלא צריך. האם עליי לפנות לרופא אחר ? יכול להיות שהוא טעה ?

שלום לך במקרה שלך ממליץ שתפנה לאורולוג אחר שמתמקד בטיפול בבעיות זיקפה

מנהל פורום ורידים וכלי דם