וריד בולט וכואב

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/08/2013 | 16:31 | מאת: בת7

שלום , אני בחורה בת 30 ( חולת סכרת- אולי זה קשור) כבר כמה שנים שהיה לי בירך הימנית למעלה (בין הברך לישבן) רשת נימים קטנה אך הדבוע שמתי לב שיצא שם וריד- טיפה בולט וממש כחול האזור כואב קצת- כאילו ישנו שטף דם מתחת לעור. שאלתי היא האם זהו מצב שדורש טיפול?מעבר לפן האסטטי? ואם כן - לאיזה רופא צריך לפנות? תודה מראש

שלום לך בשלב ראשון ממליץ שתעברי דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה ולאחר מכן פני לבדיקת מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם