ורידים.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/06/2013 | 02:08 | מאת: בטו

יש לי כמה שאלות. 1.אם יש ורידים באשך שמאל בהכרח מדובר בוריקוצלה? או שתיאורטית יכול להיות מצב בו יש ורידים באשך אך אין וריקוצלה. 2.מאיזה גיל יכולה להיות וריקוצלה? 3.כיצד נראת וריקוצלה? 4.האם לרוב הסובלים מוריקוצלה יש בעיות בפוריות, או שרק לחלק קטן מהם?(כלומר מה אחוז הסובלים מוריקוצלה שפוריותם נפגעת) 5.רציתי לשאול אם וריקוצלה פוגעת בהתבגרות המינית או בעוד משהו חוץ מאיכות הזרע.

שלום לרוב וורידים נראים לעין כחבלים בשק האשכים משמאל מקורם בבעיית ווריקוצל. הבעיה יכולה להופיע כבר מגילאי ההתבגרות. פחות מחצי מהסובלים מווריקוצל [יש האומרים כ20%] יסבלו מבעיית פוריות. הווריקוצל לא פוגע לרוב בהתבגרות המינית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם