כלי דם קטנים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/05/2013 | 09:01 | מאת: סיון

שלום דוקטור יש לי שאלה , לבתי בת ה-6 במיוחד בתקופות הקיץ כבר כמה שנים במיוחד באזורים שיש חיכוך עם בד או מקומות שהיא מזיעה יש לה כמו פיצוץ של נימים שנעלם לאחר 3 ימים ... הייתי אצל רופא עור אמר שאין לזה שום אינדיקציה רפואית , אני מציינת שלפני חודש עברנו בדיקות דם מקיפות והכל תקין ברוך השם...ממה זה יכול להיות? רגישות? אלרגיה? יש לזה שם רפואי בכלל...ההסבר הכי טוב שאפשר לתת לאיך שזה נראה הוא שמתי שהעור ממש מגרד אחר כך יהיו פיצוצים קטנים של כלי דם ככה זה בערך נראה , מקווה שהייתי ברורה ומצטערת על האורך...

שלום ייתכן שמדובר ברגישות יתר של העור לחיכוך בזמן שחם יותר. אם הבעיה נעלמת לאחר מספר ימים ואם רופא עור בדק ולא מצא בעיה רפואית, ואם הבדיקות תקינות אז לא נראה לי שיש ממה לחשוש. איני יודע כעת להגיד האם יש לבעיה שם רפואי. מציע שתפנו לרופא עור נוסף לחוות דעת נוספת בזמן שהשינוי בעור מופיע.

מנהל פורום ורידים וכלי דם