שוקיים נפוחות בהיריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/05/2013 | 18:27 | מאת: לאה

כבר שנה שמתי לב שהשוקיים שלי מתנפחות בעיקר לעת ערב. אני בתחילת היריון וקראתי שייתכן ואצטרך בדיקת דופולקס. האם ניתן לערוך את הבדיקה בהיריון? האם ניתן לטפל בהיריון? אני חוששת שלקחת סוף ההיריון הרגליים ישלשו את עצמם. מה עושים?

שלום ייתכן שמדובר באי ספיקת וורידים. ניתן לעשות בדיקת דופלקס. במידה ונמצאת בעיה יש לחזור על הבדיקה חודשיים לאחר הלידה ואז ניתן גם לטפל. בינתיים ניתן לגרוב גרב אלסטי ולהגביה רגלים בשכיבה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם